Video Nuntă | Botez | Petreceri | Corporate | Club

Galerie Video

Secțiunea video surprinde voia bună ce ne caracterizează atunci când suntem pe scenă, diversitatea legată de repertoriul nostru (indiferent că suntem invitați la nuntă, botez, petrecere sau pub) și prietenia ce se leagă între noi și toti cei de pe ringul de dans.

Video-urile de mai sus au fost realizate în locuri diferite, la diverse evenimente unde Trupa 6 a asigurat muzica live, dar chiar dacă am schimbat locațiile (de nuntă, botez, petrecere sau pub), nu am renunțat niciodată la energie!

Clipurile video prezentate mai sus vă ajută să vă construiți o imagine de ansamblu cu privire la prestațiile noastre scenice. Veți observa din primele minute de vizualizare diversitatea noastră muzicală, repertoriul pregătit pentru a satisface multiple gusturi muzicale, zâmbetele nelipsite de la fiecare eveniment la care luăm parte și nu în ultimul rând profesionalismul cu care ne tratăm clienții.

Voi sunteți cei care ne motivați să fim cei mai buni, de aceea suntem datori să vă împărtășim din fericirea noastră muzicală. Trupa 6 înseamnă muzică, distracție, adaptabilitate la cerințele publicului, implicare și prietenie.

Vă invităm să dați play la video-urile postate în această secțiune pentru a vă convinge de cele spuse mai sus!